moeiteloos mindful wit blad
moeiteloos mindful groene laag

Moeiteloos mindful:
het boek

voorkant Moeiteloos mindful DEFINITIEF

Moeiteloos mindful:
meditaties om uit je hoofd te komen

Blaadje op stokje

‘Moeiteloos mindful’ is een spannende en speelse ontdekkingsreis in de vorm van 15 meditaties, die je helpen om stap voor stap uit je hoofd te komen en moeiteloos mindful te leven.

Mindfulness levert een belangrijke bijdrage aan je geestelijke en lichamelijke gezondheid. Het vergroot je weerstand tegen de overweldigende druk van maatschappelijke ontwikkelingen, voorkomt dat je verstrikt raakt in stressvolle gedachten en geeft je de ruimte om volop van het leven te genieten.

Dit boek gaat verder dan het gangbare mindfulness aanbod, dat je leert dat je níet je gedachten bent. In dit boek ervaar je wat je wél bent: het bewustzijn dat achter je gedachten schuilgaat. Dit bewustzijn is van nature moeiteloos mindful en een bron van vrijheid, blijheid en verbinding.

Het boek bestaat uit drie delen, waarin je ontdekt hoe je niet alleen tijdens het mediteren, maar ook in het dagelijks leven mindful kunt zijn:

  1. Je bent niet wie je denkt dat je bent;
  2. Ontspannen in wie je bent;
  3. Puur bewust zijn.

De meditaties zijn ook als audio-opnames beschikbaar en zullen zowel beginnende als ervaren mediteerders aanspreken.

moeiteloos mindful beeldmerk los
moeiteloos mindful roest balk

Moeiteloos Mindful boek

Paperback
168 pagina’s
Uitgeverij Panta Rhei
ISBN 978.90.8840.253.1

Prijs € 17,95 (gratis verzending)

Verschenen op 16 mei 2023

michiel de krom boek

Inzicht en ervaring

In dit boek neem ik je mee op het directe pad naar een moeiteloos mindful leven. Dit pad steunt op twee pijlers.

Ten eerste, geef ik je inzicht in hoe jouw beleving van jezelf en de wereld om je heen tot stand komt en welke rol jouw gedachten, gevoelens, sensaties en pure bewustzijn hierin spelen. Ik laat je zien: (i) hoe jouw ervaringen door jouw gedachten worden beïnvloed; (ii) hoe jij jezelf los kan koppelen van je gedachten en tot puur bewustzijn kan komen; en (iii) hoe je voortaan moeiteloos mindful – oftewel, vanuit puur bewustzijn en de vrijheid, blijheid en verbinding die erin besloten zit – door het leven kan gaan.

Ten tweede, bied ik je in dit boek meditaties aan. In deze meditaties kan je de inzichten die ik met je deel zelf beleven. De meditaties zorgen ervoor dat je niet alleen verstandelijk gaat begrijpen hoe je moeiteloos mindful kunt worden, maar het ook zelf gaat ervaren. Het boek is dan ook meer dan alleen een leesboek. Het is ook een doe-boek. Wanneer je de meditaties uit het boek uitvoert, komen de inzichten die ik met je deel écht tot leven – en ervaar je al snel hoe bevrijdend het is om uit je hoofd te komen en te ontspannen in jouw pure bewustzijn! 

Ben je er klaar voor om te ontdekken hoe jij moeiteloos mindful door het leven kan gaan? Bestel mijn boek dan hier!

Wat anderen zeggen

ontspannen in jouw pure bewustzijn